dinsdag 19 augustus 2008

GPhone voor Kerstmis

Google gaat mobiel! Al een tijdje geleden heeft Google zijn intenties kenbaar gemaakt door zelf zijn eigen mobiele besturingssysteem Android wereldwijd open te stellen zodat creatieve softwareontwikkelaars ook hun steentje konden bijdragen aan het eindproduct. Er is reeds een zeer nauwe samenwerking met het telecombedrijf HTC en een goedkeuring van de Federal Communications Commission van de USA. De verwachtingen zijn dat het voor de kerstperiode verkrijgbaar zal zijn (natuurlijk), en niet zoals de iPhone in de meeste landen gelinkt aan één telecomoperator. Aan u de keuze.
Naast de standaardprogramma's die er te vinden zijn op de huidige generatie smartphones, zou er ook sprake zijn van een volledige integratie van zowat alle Google Services: routebeschrijvingen via Google Maps, video via You Tube, e-mails via Gmail, uw agenda in Google Calendar, een foto opladen naar Picasa Web Albums, een nieuwsbericht plaatsen op uw Blogger, ...
Gevolg: Wanneer u eveneens deze web services in uw website geïntegreerd heeft, kan u vanaf volgend jaar uw website up-to-date houden via uw GSM.
Een reactie posten

Mijn lijst met blogs